4 redenen waarom een gelaatsverzorging goed voor je is…

4 redenen waarom een gelaatsverzorging goed voor je is…

Een goede huidhygiëne is enorm belangrijk. Het zorgt ervoor dat je minder vatbaar bent voor bacteriën en allerhande piepkleine onzuiverheden. Daarnaast is een goede verzorging van het gelaat zeer belangrijk. Maar waarom is dit precies?

1. Iemands visitekaartje

Het gelaat of gezicht is het eerste wat opvalt wanneer je iemand aankijkt. Het springt meteen in het oog. Mensen geven vaak meteen een oordeel over iemand op basis van het aangezicht. Het gelaat is met andere woorden dus iemands persoonlijke visitekaartje. Daarom is het belangrijk om het gelaat goed (te laten) verzorgen.

2. Natuurlijke veroudering

De natuur zorgt ervoor dat onze huid door de jaren heen ouder wordt. Met een regelmatige gelaatsverzorging wordt dit verouderingsproces tegengegaan, waardoor het langer zal duren vooraleer je aangezicht ouder zal lijken.

3. Vernieuwend effect

Dankzij een gelaatsverzorging krijg je een jong en fris gevoel. Je voelt je een ander, nieuw persoon  en je bent opnieuw helemaal vitaal en fris.

4. Dode huidcellen worden verwijderd

Te veel dode huidcellen kunnen je huid dof en minder glad maken, waardoor je ook last van puistjes of oneffenheden kan krijgen. Met een gelaatsverzorging zorg je ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd en er nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Dit zorgt voor een heel mooie, gladde en egale huid.

Een gelaatsverzorging die ervoor zorgt dat je een nieuwe, jonge en egale huid krijgt is er bij Kelly’s Hair & Beauty Place al vanaf €25,00! 

Deel dit artikel...
Share on Facebook
Facebook
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *