Heb jij ook een ongezonde huid?

Heb jij net als 7 op de 10 Vlamingen ook last van één of meerdere kenmerken van een ongezonde huid?

  • Ziet je huid er dof uit?Gelaatsverzorging wemmel
  • Ziet je huid er bleek uit?
  • Is je huid dun?
  • Krijg je makkelijk rimpels?

Zeker één keer ja? Geen paniek, u heeft net als 7 op de 10 andere Vlamingen last van een ongezonde huid. Gelukkig kan je hier, als je je huid goed verzorgt, iets aan doen.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste kent Kelly de symptomen van een ongezonde huid maar al te goed. Het probleem is bijna altijd hetzelfde, door een minder goede verzorging van de huid stapelt het aantal dode huidcellen zich op. Dit zorgt ervoor dat het natuurlijk verouderingsproces dat we allemaal ondergaan, wordt versneld. Hierdoor wordt de huid doffer, zal ze er bleker uitzien en krijgt men makkelijker rimpels. Kortom, door de huid niet goed te verzorgen, zal ze ongezond worden.

Een slechte huidverzorging kan daarnaast leiden tot zweren, acne en rimpels. De huid is meer vatbaar voor ziekten, infecties en littekens. 

Een huid goed verzorgen is echter niet zo makkelijk als het lijkt. Omdat we allemaal een ander type huid hebben, gebeurd het regelmatig dat men zijn of haar huid op de ‘verkeerde’ manier zelf probeert te verzorgen, waardoor het resultaat een omgekeerd effect zal hebben. Dit is iets wat je absoluut wil vermijden!

Kelly’s Hair & Beauty Place beschikt dankzij haar opleiding over dé ‘Formule’ om een huid opnieuw gezond te maken. Omdat ze een ruime kennis heeft van alle verschillende huidtypen, houd ze bij een behandeling steeds rekening met de kenmerken die deze huidtypes nodig hebben.

Dankzij deze formule zal uw huid er vooral opnieuw gezond uitzien. Waardoor u zichzelf ook beter zal voelen. Omdat er rekening wordt gehouden met welk huidtype u heeft, zal uw huid worden behandeld op de manier waarop u het precies nodig hebt.

Zo kan het zijn dat uw Gelaatsverzorging Wemmelbehandeling voornamelijk gericht is op onzuiverheden en oneffenheden verwijderen, of misschien heeft u wel een huid die zeer snel uitdroogt of zeer gevoelig is. Wel, tijdens een gelaatsverzorging zal Kelly rekening houden met welk huidtype u heeft. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en zal uw huid er opnieuw gezond uitzien.

Omdat een gelaatsverzorging een behandeling op maat is, zal Kelly eerst vaststellen welk huidtype u heeft. Op basis daarvan kan zij haar behandeling en de gebruikte producten zo aanpassen, dat het beste resultaat voor uw huidtype wordt bekomen.

 

Gelaatsverzorging wemmel

 

Een gelaatsverzorging bij Kelly’s Hair & Beauty Place zal steeds uitgevoerd worden met producten van CliniCare. Kelly beschikt over een heel gamma producten om een gelaatsverzorging op maat aan te bieden, afgestemd op uw specifieke huidtype.

Kortom, heeft u een gevoelige, doffe, bleke huid? Een huid die er ongezond uitziet? Dankzij een gelaatsverzorging op maat, zal uw huid er opnieuw gezond uitzien. Niet alleen u huid zal u dankbaar zijn, maar ook u gehele lichaam zal zich een pak beter in zijn vel voelen.


 

Gelaatsverzorging op maat

Profiteer nu van 10%,- korting op een gelaatsverzorging op maat!

Was €50,-

Nu €45,-

Krijg opnieuw een gezonde huid!

Gelaatsverzorging wemmel